LTO Noord Duin en Bollenstreek

Welkom op de website van LTO-Noord Duin en Bollenstreek, de belangenbehartiger voor agrarische zaken in deze regio.

Wij, als bestuur, willen u van dienst zijn bij het verstrekken van informatie, die relevant kan zijn voor het uitoefenen van uw bedrijf in onze mooie Duin- en Bollenstreek. Wij hopen dat deze website voor u een aanvulling kan zijn, om naast onze ledenbijeenkomsten en nieuwsbrieven op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen, van belang voor de agrarische sector in deze streek. Sinds de fusie van GLTO/NLTO en WLTO op 1 januari 2005 is er een samenwerking ontstaan tussen de acht WLTO-afdelingen onder de naam LTO Noord Duin- en Bollenstreek.

Onder LTO Noord Duin- en Bollenstreek valt een complex gebied met vele gemeenten, die gedeeltelijk een samenwerking vinden onder de naam “Holland Rijnland”, een organisatie van 16 gemeenten rond Leiden. Daarnaast valt in het noorden een deel van de afdeling onder Gemeente Bloemendaal in Provincie Noord Holland en in het zuiden 2 gemeentes onder het gebied Haaglanden. Vanuit elke gemeente die onder het gebied van LTO Noord Duin- en Bollenstreek valt, zit er een vertegenwoordiger in ons bestuur, die de agrarische belangen bij de gemeente(s) ter plaatse behartigt. Dit zijn de gemeenten Hillegom, Katwijk/Rijnsburg/Valkenburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teijlingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond), Wassenaar en Voorschoten.

Heeft u nog suggesties of ideeën: ze zijn van harte welkom! Gebruikt u hiervoor het contactformulier of benader een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van LTO Noord Duin- en Bollenstreek

Lidmaatschap LTO en KAVB
Graag willen wij LTO- en KAVB-leden met bollen en bolbloemen, er op attent maken dat lidmaatschap van beide organisaties mogelijk is voor een kleine meerprijs. Uw steun voor beide belangenbehartigers is hard nodig om een sterke agrarische sector te kunnen blijven uitdragen. Laat daarom via ons nagaan wat precies het bedrag is dat u dan meer betaalt. Een telefoontje of mailtje is genoeg, u krijgt dan vrijblijvend het contributiebedrag voorgerekend dat voor uw bedrijf van toepassing is om lid van LTO én KAVB te zijn. Meer informatie: Brigitte van Ruiten, T06-42924221 E brigitte@flowerboost.nl.

Inbreng leden in kortlopende projectgroepen
De inbreng van leden in kortlopende projectgroepjes, is een manier van werken die het bestuur verder wil oppakken. Heeft u interesse en/of onderwerpen die hiervoor in aanmerking komen, meld het ons dan. Meer informatie: Mart Duineveld, T 06-20398370, E martduin@hetnet.nl.